sunnuntai 25. elokuuta 2013

Ompelu-/vaatehuoneen siivousta

Hukkaan menneen virkkuukoukun innoittamana päätin alkaa siivoamaan yhdistettyä ompelu-/vaatehuonettamme. Ei siitä taida olla kuin vajaa kuukausi kun sen perinpohjin siivosin ja nyt kaaos oli aivan samanlainen. Vaatehuone on siitä kiva, että siellä on tilaa ja vaatekasat pysyy piilossa katseilta (muiden kuin omilta), mutta on sinne sitä vaatetta helppo kasatakin läjiin ja repiä sitten hiuksiaan kun on niin sotkuista.
 
Kaapit olivat pysyneet suhtkoht siistinä, mutta pöytien päällä oli sekä puhtaita että likaisia vaatteita kasoittain. Noh, aika nopsaan se sitten tuli siivottua vaikka ensin kaaos näytti siltä, ettei siitä tänä iltana selvitä. Tältä siellä nyt sitten näyttää.
  Alla olevan ompeluaiheisen purkin (johon päätin laittaa tallessa olevat piirrot ja virkkuukoukut) ja kivan lankakerän näköisen kynttilän löysin eilen puutarhamyymälästä.

 
Mutta virkkuukoukku kokoa 6 on edelleen hukassa... Tämä on aivan kamalaa kun inspis ois kova alkaa tekemään seuraavaa työtä, mutta ei se auta kuin tyytyä kohtaloonsa tänä iltana. Todennäköisesti huomenna olen ostanut toisen ja hukassa ollut löytyy samantien. Hyvää viikonalkua!

2 kommenttia:

  1. Hei,sinulla on tosi kivan oloinen blogi.Vasta tänne löysin ja piti heti käydä aiemmatkin postaukset läpi.Lämpöistä syksyn alkua:)

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka kiva kuulla, että pidät! Tervetuloa lukijaksi ja ihanaa syysaamua!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥