maanantai 26. elokuuta 2013

Syksy pukee olohuoneen ja ruokailutilan siniseen

Olen jo muutaman viikon ajan ihastellut Pentikin Sademetsä -tyynynpäällisiä. Kuosit ovat kauniita ja herkullisen värisiä. Päädyin viikonloppuna ostamaan olohuoneeseen siniset tyynynpäälliset ja samalla innostuin laittamaan myös muuta sinistä syksyn sisustukseen. Mukana pitää toki olla kynttilöitä ja lasia.
 
 
Pentikistä löytyikin samalla kuvituksella kaunis vanerilautanen, jonka sorruin myös ostamaan ja koristelemaan sen sinisillä kynttilöillä.
 
 
 
Samalla reissulla löytyi Pentikiltä myös sinisen sävyiset tabletit ruokapöytään. Materiaali on liukasta muovia tai vastaavaa ja näin helppo pitää puhtaana. Eli ruokailutila sai jatkoa olohuoneesta sinisen sävyille.
 
 
Kaivoin samalla kaappien kätköistä Pentikin aluslautasen ja kynttilän, kun nyt olen saanut sinisen takaisin sisustukseen.
 
 
 
 
 
Ikkunoiden ympärykset huutavat edelleen verhoja. Pitkät verhot ovat olleet pikkukissojen vuoksi puolisen vuotta pois tangoista. Josko kohtapuoliin saisin verhot takaisin ikkunoihin.
 
Kaivoin kaapeista myös muita koristeita uuteen sinisensävyiseen sisustukseen sopivaksi.
 
 
 
 
 
Nyt tämä hassu pöllökin sopii sisustuksen väreihin. Innostuin virkkaamaan näitä vuosi sitten kesällä erikokoisina ja -värisinä. Tosin tämä pöllö löytyy harva se aamu yläkerran lattialta: Kissat raahaavat sen jostakin syystä öisin sinne.

Tervetuloa Mia blogini lukijaksi!

4 kommenttia:

 1. Hyvin kaunista ja rauhallisen tuntuista. Sinulla on noita Pentikin lehden muotoisia lautasia. Ehdin ostaa vain neljä vihreää, ennen kuin ne poistuivat mallistosta. Harmin paikka, olisin tarvinnut enemmän. Tykästyin myös tuohon Sademetsä-kankaaseen nähdessäni siitä mainoksen. Meillä on kuitenkin sen verran kuvioita sohvassa, ettei kangas oikein käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin jo, ettei enää koskaan sitä 90-luvun lopun sinistä sisustusta, mutta niin se vain mieli muuttuu ajan saatossa. Ihan kivan rauhallista näin syksyyn. Sademetsä -kangasta on varmasti vaikea yhdistää kuviollisen materiaalin kanssa.

   Poista
 2. Kaunista ja kaikki niin hienosti sävy sävyyn! Ihastuin erityisesti tuohon tapettiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä olen taistellut tuon tapetin kanssa, eli pidänkö vai en. Olisin itse sitä vaihtamassa mutta muu kotiväki ei ole vaihdon kannalla. Tervetuloa blogini lukijaksi!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥