maanantai 2. syyskuuta 2013

Blogini täyttää 1 kk ja samalla se uudistuu

Ensimmäinen kosketukseni blogien maailmaan tapahtui tasan kuukausi sitten, jolloin rohkaistuin pitkän harkinnan jälkeen itse bloggaamaan omista harrastuksistani ja kiinnostuksen kohteista. Bloggaaminen on ollut siitä mukavaa, että se antaa mahdollisuuden jakaa omia kiinnostuksen kohteitaan muiden samanhenkisten kanssa. Blogia voi samalla ajatella itselle vaikka jonkinlaisena päiväkirjana, jonka sivuille voi myöhemmin palata.
 
Julkaisin ensimmäisen blogikirjoitukseni tasan kuukausi sitten eli 2.8.2013. Vaikka suosittuihin blogeihin verrattuna kävijämääräni ovat erittäin pieniä, niin itse olen ollut positiivisesti yllättynyt siitä, että ensimmäisen kuukauden aikana kävijöitä on kertynyt juuri yli kaksi tuhatta. Kiitos teille lukijoille siitä!
 
Kuvaavan nimen keksiminen blogille oli erittäin vaikeaa. Olen huomannut, että itsekään en tahdo muistaa nimeä "Vapaa-ajasta nauttien - vastapainoa arkiselle aherrukselle". Tämä ajatus tulee olemaan jatkossakin blogissani mukana. Eli vapaa-aikana nautin kesäisin puutarhassa hääräämisestä ja syksyä kohden mukaan tulevat käsityöt enenevässä määrin. Valokuvaamisen saloihin perehtyminen on myös sydäntäni lähellä. Näiden harrastusten parissa arjen huolet unohtuvat ja keskityn täysin käsillä tekemiseen. Olen käynyt välillä sellaistakin ajatusleikkiä, että blogin nimi tai ainakin jonkinlainen punainen lanka voisi olla "Omin pikku kätösin ja välillä hartiavoimin" tai ripauksella huumoria "Kyykkiminen on kivaa".
 
Mielessäni on usein käynyt, että olisi mukava nimetä kotimme jollakin tavalla. En ole kuitenkaan enempää ajatus- ja sanaleikkiä asiasta käynyt. Eilen illalla saunan lauteilla istuessani ajatus nimestä tupsahti yhtäkkiä mieleeni ja testasin sen heti perheenjäsenillä. Nimi sai hyvän vastaanoton ja olen antanut sen tänään hautua mielessäni.
 
Talomme kastetaan siis Villa Victoriaksi. Nimi tulee siitä, että tyttäremme toinen nimi on Victoria ja myös talomallimme on sattumalta Victoria. Tuohon nimeen liittyy myös monia muita asioita.
 
Koska blogissani käsiteltävät asiat tapahtuvat pääasiassa omassa kodissa tai sen pihapiirissä, luonnollista on, että blogin nimi on Villa Victoria.Toivottavasti viihdytte jatkossakin blogini parissa!

8 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa ♥