sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Makrohaasteen aiheena ruskea, esittelyssä Venla-kissa

Photo: 105 mm macro lens, 1s at f/16
Valokuvauksesta pitävänä innostuin, kun löysin blogisivuston (http://makrotex.blogspot.fi), jossa oli valokuvaushaasteita. Varsinkin makrokuvaus on mielestäni hyvin mielenkiintoista. Ajattelin osallistua haasteisiin mahdollisuuksien mukaan, sillä muuten tulee kuvattua hyvin itsestäänselviä, "normaaleja" asioita. Ehkä nämä haasteet tuovat aivan uusia näkökulmia kuvaukseen.
 
Tämän viikon makrohaasteena oli ruskea. Nyt en kuitenkaan lähtenyt hakemaan mitään erikoista, vaan mieleeni tuli heti meidän n. 1-vuotias, pitkäkarvainen maatiaiskissa Venla. Venlan turkki on ruskeansävyinen ja pehmeä. Lisäksi hänellä on niin kauniit tapittavat silmät. Tässä siis esittelyssä meidän Venla, joka Risto Räppääjän mukaan ristittiin Viileäksi Venlaksi. Muita lempinimiä ovat Venkkuli ja Leijona. Venla on luonteeltaan melko arka, mutta rakastaa (itse halutessaan) ihmisen huomiota ja leukojen rapsutusta.
 

13 kommenttia:

 1. Venla on tosi söpön näköinen kissa. Väritys samantapainen kuin meidän Juusolla, mutta silmät aivan eri väriset. Kurkistaako Venlan vasemmasta silmästä kenties itse kuvaaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpas sinä tarkkasilmäinen! ;) Se oli vahinko.

   Poista
 2. Söpö ruskea nenu tällä kisulla! Ja mitkä silmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venla on kyllä tosi söpö, oikea neiti.

   Poista
 3. Oikein hieno kuva kisusta...ja mitkä silmät. Vau!!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥