keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Käsityövuosi 2013

Itselläni on ollut sellainen kuva, että jonkinlaiset kutimet tai virkkuukoukku on ollut vähän väliä kädessä. Nyt kun pengoin valokuva-arkistoja, niin ei niitä tuotoksia nyt sitten kovin paljoa ole tullutkaan. Lankakaapit ovat kuitenkin täyttyneet entisestään. Käsitöiden tekeminen ajoittuu yleensä syksyaikaan ja auttaa stressin purkamiseen sekä pimenevien iltojen tuomaan väsymykseen.

Parhaimpana käsityömuistona on kaveriporukalla yhdessä lahjaksi tehty torkkupeitto vauvalle. Mielenkiintoinen kokemus oli myös Tampereen käsityömessuilla käyminen. Käsityöaiheinen blogiarvontani oli suosittu ja kävijöiden lisäksi toi myös paljon uusia blogini seuraajia, kiitos teille siitä!

Tässäpä kuvin nopea katsaus käsityövuoteen 2013. Kuvista päätellen virkkukoukku on ollut enemmän kädessä kuin mikään muu työväline.

Mukavaa käsityövuotta 2014!


10 kommenttia:

 1. Kauniita käsitöitä oletkin tehnyt.
  Minun täytyisi nyt alkaa tekemään kaulahuivia, kiitos sinun :)
  Kiitos samoin sinulle.

  VastaaPoista
 2. Oletpa saanut paljon kauniita käsitöitä aikaan! Hyvää Uutta Vuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä loppujen lopuksi kovin paljoa ole, mutta jotakin kivaa. Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 3. Kätevä olet käsistäsi! Kauniita kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos, vaikka eihän näissä mitään erityistä ole.

   Poista
 4. Tosi kauniita virkkaustöitä! Kivat sävyt tuossa tilkkupeitossa, ja "vihaiset linnut" ovat varmasti pikku väelle mieluisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Linnut kyllä olivat pikkuneitin mieleen.

   Poista
 5. Taitavasti toteutettuja ja kauniita käsitöitä. Syksy tosiaan innostaa kaivamaan puikot ja koukut esille. Kesällä on yleensä niin paljon muuta tekemistä, ettei kädet kaipaa samalla tavoin lankojen tuntua. Tuo yhteistyönä tehty vauvanpeitto on todella kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näinpä se taitaa olla, että kädet kaipaavat tekemistä ja kesällä rikkaruohoja kitkiessä virkkuukoukkua ei kaipaa.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥