tiistai 28. tammikuuta 2014

Langoilla ollaan

Radiohiljaisuutta on kestänyt jonkin aikaa, mutta langoilla ollaan jälleen, kahdessakin mielessä. Kaksimielisyydestä puheen ollen yleensä työpaikan kahvipöydässä jutut menevät levottomimmiksi viikonlopun lähestyessä, mutta minun suustani näitä juttuja sinkoili jo tänä aamuna. No, onhan nyt sentään jo tiistai ja loppuviikon olenkin melkein menossa, joten voihan sitä nyt jo aloitella.

Nyt ajatus jo harhautui, eli niistä ensimmäisistä langoista; heikkona hetkenä lupauduin hetkellisesti ottamaan lisää töitä ja vapaa-aika onkin aika mukavasti kulunut valmistellen opetusta, vaikka se ei varsinaista työtäni olekaan. Eli en ole viime aikoina näille langoille ehtinyt postailemaan.

No ne oikeatkin langat ovat aivan samasta syystä jääneet käsityökopan pohjalle. Vihdoin viikonloppuna sain aloitettua myssyn tekemisen aivan ihanan pehmeästä Sandnes Garnin Alpakka kashmir -langasta. Pintaneule on kuitenkin melko hidastekoista, joten katsotaan millä aikataululla tuo valmistuu.

Kiitos JaanaElinan vihjeen, löysin Silmu&Solmu -käsityökaupasta Puro Batik 864 kausisävyn lankaa ja tyhjensin heti heidän varastonsa, kokonaiset 8 kerää. Noh, kyllä näillä jo melko pitkälle pääsee tilkkutäkin teossa. Täytyy myöhemmin miettiä millä langalla tekee puuttuvat palaset.


Kaupan toimitus oli erittäin nopeaa, postista noutaja vain oli erittäin hidas, eli viikon tuo paketti ehti siellä lojua ennen kuin tänään sen sieltä hain.


Mukavaa tiistai-iltaa!

6 kommenttia:

 1. Kiva että vihjeestäni oli hyötyä.Harmi vaan ettei ihan riittäneet työhösi.Auttaisikohan jos kyselisi Novitan lankojen jälleenmyyjiltä onko sitä jäljellä hyllyssä.Löytyisikö jälleenmyyjien yhteystiedot Novitan sivuilta.

  Kiva tietää että Silmulla ja solmulla on nopea toimitus.Täytyypäs joskus tilata sieltä.

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kuulostella vielä lankoja. Ja onhan se virkkurinkin innostuksesta kiinni, kuinka iso tilkkutäkistä tulee ja paljonko lankoja tarvitaan ;) Tosiaan Viron puolella yhdessä firmassa näytti tuota lankaa olevan, mutta en ole kuullut kaupasta mitään kokemuksia niin en tiedä uskaltaako tilata.

   Poista
 2. Hyvän väristä lankaa :)
  Kiva kun olet taas täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän kyllä tosissani noista väreistä. Kiva olla täällä ;)

   Poista
 3. Samanlailla meidän pienessä työyhteisössä alkaa loppuviikosta olla aika levottomat jutut, ja nauru raikaa:) Hienoa, että löysit lisää lankaa ja pääset jatkamaan tikkupeitettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa vain olkapää ja kädet oikuttelemaan käsitöistä ja koneella istumisesta. Voi olla että hiukan kannattaisi antaa käsien levätä. Hiukan kuitenkin helpotti, kun tietää että lankaa on nyt kaapissa lisää.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥