torstai 9. tammikuuta 2014

Makrohaasteena haarukka

Tämän viikon makrohaasteena oli kuvata läheltä haarukka. Kovin innovatiivisiin ratkaisuihin en tässä päässyt, mutta samalla kun kävin vihdoinkin luvattua talvikeliä ennen peittämässä ruusuni kuusenhavuilla, niin otin samalla haarukan ulos mukaan ja kääntelin sitä pitkin vasta satanutta ohutta lumikerrosta. Voitte kuvitella että isäntä oli kovin ihmeissään minun haarukkatouhuista ulkona... ;) Nämä makrohaasteet ovat kuitenkin siitä kivoja, että tulee kuvattua jotakin aivan kummallista, mitä ei muuten tulisi koskaan mieleenkään kuvata.


Tällaisia haarukoita haarukoin linssin eteen tänään.
16 kommenttia:

 1. Hienosti inspiroidut. Isännät eivät aina ymmärrä taitelijoita :) Hyvä sarja.

  VastaaPoista
 2. Hauska versio! Ja juu, kyllä meilläkin on isäntä välillä ihmetellyt :D ja taannoin kirjainhaasteeseen vitosta ja weetä etsiessäni se ei kertakaikkiaan meinannut tajuta, miksi mun pitää valokuvata juuri se tietty nuhjuinen öljykanisteri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä joskus itsekin miettii, että mitä kaikkea sitä tulee kuvattua ja kauhan touhattua jonkun ihan ihme jutun kanssa.

   Poista
 3. Totta, näissä haasteissa saa käyttää luovuttaan ja leikitellä ja oppii olemaan välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat!

  Hauska sarja, pidän erityisesti tuosta toiseksi ylimmästä, jossa piikit ovat kuin aukeavat kukan terälehdet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo toinen on minunkin suosikkini näistä nopeista otoksista.

   Poista
 4. Kyllä se isännänkin mielikuvitus siitä ajan kanssa kehittyy vaikka hidasta onkin :) Hyvin riitti lumikin haarukointiin, hienot makrot.

  VastaaPoista
 5. Haarukka ja ensilumiko? :) Tuttua tuo isännän ihmettely.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia! Kiva idea kuvata lumessa.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥