perjantai 28. helmikuuta 2014

10-vuotiaan tytön huoneiden remontti, päivä 4

27.2.2014, päivä 4

Tänään alkoikin sitten tapetointi. Raitatapetin seinälle laittaminen vaakaan olikin mielenkiintoinen projekti, sillä molemmat laserlaite sekä pitkä vatupassi olivat lainassa muualla. Mielenkiintoiseksi tapetoinnin teki se, että miten sai nätisi yhdistettyä vaakaraidan reunat tasavärisen pystyyn laitettavan tapetin kanssa. Raitatapetissa osa on kohokuvioita, joten päälle laittaminen ei onnistunut. Loppujen lopuksi päädyimme tekemään sen niin, että jätimme vaakatapetin pari senttiä pitkäksi ja ennenkuin liisteri ehti kuivua, leikkasimme reunan parkettipuuta hyväksikäyttäen suoraksi. Tämä onnistui ihan hyvin.

Harmaan tapetin kanssa jouduimme tekemään muutamia kompromisseja ja leikkaamaan parissa paikassa tapetin keskellä seinää poikki (tosin ihan pari senttiä näkyvissä kohdissa), sillä ohuiden soirojen tapetoiminen olisi ollut turhan haastavaa nyt, kun vaatekaapit ovat seinillä eikä niiden taakse pääse tapetoimaan. Lopputulos oli kuitenkin hyvä.Harmaaseen tapettiin olen tyytyväinen ja pidän myös raitatapetista, mutta hiukan alkoi mietityttämään, että onko tuo raitatapetti liian rauhaton ja alkaako se ärsyttämään silmää pidemmän päälle. Mitä olette mieltä?

Täältä löydät koko remonttipäiväkirjan.

6 kommenttia:

 1. Harmaa väri on todella tyylikkään näköinen. Raitatapettikin on kiva, mutta ensi vilkaisulla näytti kuin seinän tilalla olisi metallinen rulo-ovi. Johtunee tuosta ikkunoista tulevasta heijastuksesta. Kunhan huonekalut ovat paikallaan, huone on varmasti hieno. Ja tärkeintähän on, että tytär itse huoneesta tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonekalujen laittamisen jälkeen saa jo varmasti paremman kuvan huoneesta. Näin edellisen yön untakin tuosta raitatapetista, kun pelkäsin miten sen kanssa käy...

   Poista
 2. Tosi rauhallinen huone tulee olemaan, kaunis tykkään kovasti:)

  VastaaPoista
 3. Uskon, että kokonaisuus tulee olemaan oikein hyvä. Kunhan nyt kalusteet ovat paikoillaan...

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥