tiistai 18. maaliskuuta 2014

Ihqut kumpparit!

Eräässä liikkeessä törmäsin alennusmyynneissä Desigualin vaatteisiin. Aiemmin olen pitänyt niitä melko värikkäinä, mutta näihin alennuskuoseihin jotenkin ihastuin. Ostosteni innoittamana vierailin Desiqualin verkkokaupassa ja siellähän oli kunnon alennusmyynnit meneillään. 
Postituskulut Espanjasta Suomeen vain 9,90 euroa.

Ensimmäisenä ihastuin sinipohjaisiin, kuviollisiin kumppareihin. Ajattelin, että miksi puutarhassa täytyy aina kulkea mustilla Nokialaisilla, kun voisi laittaa jalkaan jotakin söpömpääkin. Ja näillähän kehtaisi vaikka mennä ihmisten ilmoillekin. Sain sitten työkaverini innostumaan yhteistilauksesta ja kaikille tarttui haaviin nuo samaiset kumpparit. Toki tilailimme myös muuta "todella tärkeää". ;) 
Tosin työkaverini tilaama mekko oli aivan upea hänen päällään.

Tänään siis kuljetusliike toi ennen töihin lähtöä paketin suoraan Barcelonasta ja minä revin pakettia auki kuin lapsi jouluna konsanaan. Kumpparit olivat niin ihanat! Istuivat todella hyvin jalkaan ja totta puhuen ovat mielestäni aika söpöt.





Tässä vielä mainitsemani aiemmin ostamani Desigualin takki, josta tuli lempitakkini, vaikka tytär värejä ja kuvioita kovasti kritisoikin.


Nyt vain odottelemaan, että takatalvi menisi ohi ja saisi iskeä uudet kumpparinsa kasvimaan rapakkoon.

8 kommenttia:

 1. Niin on pirtsakat saappaat ja iloisen värinen takki!

  VastaaPoista
 2. Hienot saappaat ja kaunis takki. Kyllä puutarhurinkin sopii pynttäytyä väreihin. Löytyypä paremmin kukkiensa keskeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän väriä pitää elämässä olla, varsinkin kun mennään kevättä kohti!

   Poista
 3. Äidillä ja tyttärellä ei tarvitse onneksi olla sama maku, muuten mäkin pukeutuisin yhä kuin 5-vuotias :D... Mä kyllä tykkään noista väreistä ja kuvioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä asia huomataan myös siitä, kun yritän hänelle ostaa joitain vaatteita kaupoista. Eli parempi antaa hänen itsensä valita, jos ei halua vaatteiden jäävän kaapin pohjalle.

   Poista
 4. Tosi ihanat saappaat! Hennooko noilla mullassa astellakaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kyseessä on kumisaappaat, niin niitähän voi sitten puunata vesiletkun alla joka kerta kasvimaalta tullessaan ;)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥