torstai 22. toukokuuta 2014

Kiirettä pitää, varsinkin puutarhassa (myös sisiliskolla)

Oikein hävettää, kun olen ollut niin laiska ja saamaton sekä bloggaamisen että muiden blogien seurailun suhteen. Myös kotityöt ovat jääneet puutarhahörhöilyn ja "oikeiden töiden" vuoksi. Keittiössä tiskipöytä ja kodinhoitohuoneessa työtaso ovat olleet täysin taimikasvattien valtaamia. Myös tyttären toinen huone on pyhitetty niille. 

Nyt onneksi yli puolet taimista on löytänyt tiensä lämpimien ilmojen tullen kasvihuoneeseen ja kukkapenkkeihin. Puutarhassa on möyritty kovasti nyt, kun säät ovat suosineet multasormea. Laitan siellä tapahtuneesta postausta erikseen.

Kissoilla on myös ollut kovasti kevättä rinnassa ja monta kertaa päivässä täytyy narulenkillä käydä tai ainakin nokkaa näyttämässä ulkona. On niillä kissoilla älyttömän hyvä kuulo ja näkö. Toissapäivänä Vili vain hyppäsi narun jatkona ojan toiselle puolelle ja tuli kohta takaisin mukaan sisilisko. Pelastin sisiliskon Vilin leikeiltä, mutta pitihän sitä ensin hiukan kuvata.

Tässä ehkä paras otos, jonka sisiliskosta sain, kieli ulkona. Syväterävyysalue oli kuitenkin sen verran pieni, että kieli ei aivan terävänä toistunut näin läheltä kuvattuna.


Kauniita ilmoja on luvattu vielä muutamaksi päiväksi, joten toivottelen oikein ihanaa puutarhailu- ja ulkoiluaikaa! Nyt minä lähden ruusuja istuttamaan.

4 kommenttia:

 1. Hieno sisiliskokuva, taitaa juuri nuolaista onnellisena, että pelastui Vilin hampailta. Juuso nappaili pentuna meidän pihamaalla sisiliskoja, mutta päästi ne menemään sisiliskon pudottaessa hännänpäänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Ne on kyllä hauskannäköisiä otuksia kun askeleita ottaessaan aina lipaisevat kielellään.

   Poista
 2. Onpas hieno kuva liskosta! Niinpä, blogijutut jää monesti tänne ihan myöhäisiltaan, kun pihalla kaikkea kivaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Tänäänkin meni kukkia istuttaessa nelisen tuntia aivan huomaamatta.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥