lauantai 3. toukokuuta 2014

Kukkatykitystä Hollannista

Äitini pääsi onnekkaana viikon matkalle Hollantiin ja palasi sieltä vapuksi kotiin. Reissulla ehti nähdä paljon, sillä heillä oli Suomesta bussi mukana ja järjestettyä ohjelmaa jatkuvasti. Olin niin haltioissani kukkameristä, joista hän oli kuvia ottanut, että halusin jakaa kesää odotellessa näitä upeita kuvai värikylläisistä maisemista ja istutuksista myös teille. Joku kevät täytyy tuonne päästä myös itse! Sen enempää kirjoittamatta kuvat kertovat kaiken.Näiden kuvien innoittamana huomenna tarttuu puutarhassa taas mielellään lapion varteen. 
Mukavaa lauantai-iltaa!

9 kommenttia:

 1. Hienot kuvat! Todellakin tekisi mieli käydä Hollannissa juurikin tulppaaniviljelmien liepeillä. Muutenkin maassa on paljon nähtävää muutaman kerran käyntikokemuksella. Itse kuvailin eilen ihan tyytyväisenä kotipihallani kymmenen tulppaanin ryhmää ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun tulppaanini eivät ole lähellekään vielä kukintavalmiita. Ja onhan se tosi, että ovat nuo suuret kokonaisuudet niin näyttäviä. Toivottavasti itsekin pääsen joskus katsomaan Keski-Euroopan kevättä.

   Poista
 2. Oi apua! Ihan uskomattoman kaunista! Tuonne on kyllä jonain päivänä päästävä :)

  VastaaPoista
 3. Ooh, mitä kasviterapiaa! Upeaa värien ilotulitusta!

  VastaaPoista
 4. Äitisi on ottanut kauniita kuvia. Hotellissamme Lissessä oli myös bussilastillinen suomalaisia. Se oli jo vapun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisivathan ne "livenä" varmasti monta kertaa upeampia. Kauniita kuvia oli sinullakin.

   Poista
 5. Hollanti, tuo tulppaanien, tuulimylljen ja puukenkien maa.
  Olisi kyllä upeaa itsekin päästä tuonne joskus tulppaanien aikaan!
  Upeita kuvia, aijai ♥

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥