sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Hei hei, mitä kuuluu?

Melko pitkä blogihiljaisuus on takana. En tiedä mihin tämä syksy on mennyt. Työt alkoivat ja innostus ja jaksaminen puutarha- ja käsityöhommiin jäi täysin. Valokuvattavaakaan ei ole paljoa ollut syksyn harmaina hetkinä. Näin myös bloggaaminen ja myös muiden blogien lukeminen on jäänyt.

Eli arjen pyöritys on vienyt kaiken ajan ja voimat. Itse asiassa puutarhan syyssiivouskin tuli lopullisesti tehtyä vasta viime viikonloppuna. Loppukesästä oli kovinkin innostusta istuttaa kaikkea uutta, mm. kukkasipuleita kevääksi puutarhaan, mutta niin ne vain jäivät. Tänä vuonna myös talvenarat kukkasipulit ja juurakot valitettavasti jäivät maahan. Uusia on siis ostettava ensi keväänä. Syyskukkaistutuksetkin päätin jättää väliin tänä syksynä. Eli ei tämän puutarhurin syyshommissa ole paljoa kehuttavaa.

Syysloma vierähti edellisvuoden tapaan Ylläksellä. Täytyy jossakin välissä tehdä reissukuvista postaus, kunhan jaksan käsitellä raakakuvat. Tässä kuitenkin esimakua niistä. Kuva on otettu Levin huipulta.


Alkusyksystä eivät edes käsityöt maistuneet, tai sanotaanko että alkuun pääseminen oli vaikeaa. Viimeiset pari viikkoa olen kuitenkin tehnyt hartiahuivia. Siitä taisi tullakin hiukan pidempi projekti, kuin mitä alkuun ajattelin. Saa nähdä alanko välillä tekemään jotakin nopeammin valmiiksi tulevaa, sillä itse haluan nähdä kohtuu nopeasti valmiita tuotoksia. Viime joulun alla kesken jäänyt ristipistotyönä tehtävä joululiina taitaa kuitenkin jäädä tänäkin jouluna valmistumatta. Myös viime vuonna käsityömessuilta ostetut tarvikkeet erilaisia paperinaruista tehtäviä joulukoristeita varten ovat aloitusta vaille valmiina. Jotenkin ei vain osaa kovin pitkää aikaa ennen joulua alkaa tekemään jouluisia asioita.

Mukavaa marraskuun loppua kaikille lukijoilleni! Lupaan olla jatkossa aktiivisempi bloggaaja.

10 kommenttia:

 1. Onpa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Lumoavan kaunis kuva Leviltä.

  Hyvää sunnuntai-illan jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Pinuski, vähän samantyyppisiä tuntemuksia on ollut täälläkin päin:) Käsitöitä on tehnyt mieli väkertää, vaan en oikein ole osannut aloittaa. Viikonloppuna aloitin virkkaamaan langanpätkistä isoäidin neliöitä. Saas nähdä syntyykö torkkupeiton sijasta tyynynpällinen. Komeat maisemat avautuu Leviltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös viime vuonna aloitettu isoäidinneliöurakka aivan vaiheessa. Ehkä jonakin vuonna niistä tulee viltti.

   Poista
 3. Nyt on ollut yhdessä jos toisessakin blogissa samanlaisia tunnelmia. Älä siis sure, ihminen tarvitsee välillä taukoa ihan kaikesta - kivoistakin asioista.
  Aivan ihana kuva.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun jotain kerroit, aina ei kaikki ole mukavaa vaikka sitten kuitenkin on. Kuva Levin huipulta on kaunis ja mieltä rauhoittava. Jaksetaan kaamoksessa...........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt saa laittaa jouluvaloja, niin hiukan kaamoksessa oleskelu helpottaa.

   Poista
 5. Upea kuva! Minullakin bloggailu on vähän vähemmällä. Olen hurahtanut ompeluun... Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä en ole ompelukoneeseen tarttunut viime aikoina muuta kuin pakosta. Ehkä taas joku päivä inspiroituu siitäkin.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥