sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kevään sisustuksessa vaaleanpunaista

Lunta on tullut viime päivinä aivan riittävästi. Kävimme eilen ajelemassa meren rannalla, aivan niemen nokalla ja olimme oikeastaan järkyttyneitä siitä, että meri oli täysin avoin. Se on ollut tiedossa, että rannoilla jäät ovat heikkoja, mutta olisin odottanut kauempana merellä edes ohutta jäätä. Tämä on se paikka, jossa yleensä talvisin tähän aikaan moottorikelkkailemme.

Viikko sitten pistäydyin Pentikin myymälässä ja keskellä harmainta talvea ihastuin kevään vaaleanpunaisiin väreihin. Niinpä mukaan tarttui muutamia tekstiilejä ja tänään sain ne laitettua paikoilleen.

Keittiön pöydällä on valkoisen vahakankaisen liinan päällä Pentikin Hortensia -kaitaliina. Sen kaverina on koristeena aikoinaan hankkimani Iittalan tuikut, joiden väri vaihtuu valosta riippuen vihreästä punasävyiseen. Hortensia -kuosia löytyy myös keittiöliinasta.Vahankankaan ostin pöydälle jouluksi ja ihmettelen, miten en aiemmin ole tullut sellaista hankkineeksi. Pinta on kuitenkin kauniisti kuvioitu, eikä näytä vahakankaalta. Kuinka helppoa sen puhtaana pitäminen onkaan! Lisäksi valkoinen raikastaa ruokailutilaa, sillä itse pöytä on pähkinän värinen.


Olohuoneen sohvalle ostin harmaiden Pentikin tyynyjen kaveriksi vaaleanpunaiset Pioni -tyynynpäälliset.


Kaupasta tarttui mukaan ihanan pinkkejä Reilun kaupan ruusuja olohuonetta piristämään.Katkenneelle ruusulle otin maljakoksi pienen pullon.


Vaaleanpunainen tuo pienen kevään henkäyksen talveen vaikkakin ihan muutamina sisustuksen yksityiskohtina. Mukavaa alkanutta helmikuuta!

11 kommenttia:

 1. Kivasti vaaleanpunainen kuosi piristää ja tuo tuulahduksen keväästä.
  Hyvää helmikuuta myös sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hempeät värit tekevät terää näin joulun punaisen ja vihreän jälkeen.

   Poista
 2. Onpa kaunis tuo hortensia kaitaliina ja nuo tyynyparit sointuvat hienosti tosiinsa. Ihanaa todella, että ollaan jo helmikuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä ihanan piristäviä. PIkkuhiljaa alkaa valoa tulvimaan ikkunasta enemmän.

   Poista
 3. Enpäs ole ajatellutkaan vaaleanpunaista kevään värinä, mutta totta-sitä se on <3
  Ja leikkokukat piristää aina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuntuu, että kaikki hempeä tuo kevättä mukanaa. Yleensä kevään väreinä on pidetty keltaista ja vihreää, mutta tuo vaaleanpunainen tuntuu kyllä tosi kivalta.

   Poista
 4. Pinkki sopii hyvin harmaan kaveriksi. Ruusukimppu kruunaa kauneuden.
  Minäkin ostin joulun alla keittiön pöydälle valkoisen vahakankaan, joka tuntuu enemmän kankaalta ja jota voi kuitenkin pyyhkiä. Siihen ei myöskään neste imeydy. Kuviointi on hieman samantyyppinen kuin tuossa sinun pöytäliinassasi. Varjon puolen keittiöön valkoinen pöytäliina tuo valoisuutta ja raikkautta.
  Tuo Pentikin uusi hortensiakangas on kaunista. Kaitaliina voisi olla hyvä ratkaisu meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaitaliina piristää kovasti tuon valkoisen päällä.

   Poista
 5. Hortensialiina on kaunis, niin tuo kesän jo mieleen! Valoisampaa ja aurinkoista helmikuuta!

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja hempeää, siitä on ihana kevään aloitus tehty! Hetken blogiasi selailtuani, päätin jäädä lukijoiden joukkoon :-) Ja tämä postauksesi seurauksena pyörähdän perjantaina Pentikin kautta, kun käyn kaupungissa :-D

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥