sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Tekstitarra kasvihuoneen oveen

Onnettomuudessa vammautumisesta riippumatta puutarhaan liittyvät asiat ovat säilyneet lähellä sydäntäni. Itse asiassa puutarha on oikeastaan ollut kesän aikana kuntoutumisprosessin edetessä se, joka on tuonut voimaa ja auttanut jaksamaan. Millään en olisi lähes jalattomana selvinnyt kesää neljän seinän sisällä. Puutarhassa olen tehnyt mitä olen pystynyt, eli toiminut työnjohtajana ja lähinnä kierrellyt ympäriinsä ja välillä nyppinyt rikkaruohoja mistä olen ylettynyt. Eli kiittäminen puutarhan ylläpidosta kuuluu tänä kesänä erityisesti rakkaalle aviomiehelleni. Lisäksi ihanat työkaverini ovat keväällä ja loppukesästä käyneet noin kymmenen hengen porukalla putsaamassa rikkaruohot. Arvostan.

Vihdoinkin pääsin siis blogini ääreen ja ajattelin jakaa teille kuvia suunnittelemastani tekstitarrasta kasvihuoneen oveen, jonka toteutuksesta vastasi Kymppitarra. Tekstihän on ollut jo pitkään tuttu puutarhaihmisten keskuudessa, mutta suunnittelin tuon toteutustavan sisustustarrana kasvihuoneen oveen ja kaverini toteutti sen. Olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Me happy. 

" Gardening is cheaper than therapy, and you get tomatoes "Tässä teksti vielä lähempää.
 
 
Tarra taitaa löytyä jo firman verkkokaupasta myynnistä www.kymppitarra.fi , mikäli kiinnostuit tästä puutarhan mietelauseesta (pientä mainontaa).
 
 
Tomaatin makuista alkusyksyä!

10 kommenttia:

 1. Tosi hianosti toteutettu teksti! Hyvä iris.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Puutarha on varmasti tosi voimaannuttava ja iloa antava kuntoutumistasi silmällä pitäen. Kiva teksti kasvihuoneen ovessa. Hyvää syyskuun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava olla täällä. Toivottavasti voimat riittävät täällä olemiseen ja myös asioiden toteuttamiseen.

   Poista
 3. Mukavaa kuulla sinusta, ja että olet pystynyt nauttimaan puutarhastasi, vaikkakin enemmän työnjohtajana. Tomaatteja näyttää ainakin tulevan mukavasti. Hieno teksti, piti heti kirjoittaa ylös. Oikein hyvää syksyn jatkoa ja kuntoutumista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En olisi kyllä kesää selvinnyt neljän seinän sisällä, eli tosi ihanaa kun sen verran jo pääsee liikkeelle, että voi pyöriä puutarhassa tehden mitä pystyy tai sitten vain löhöillen ja nauttien.

   Poista
 4. Olen monesti ajatellut miten sinun vointisi nyt on ja miten kuntoutus etenee. Kaikkea hyvää Sinulle ja kirjoita tänne taas kuulumisiasi, teksti on kiva tuossa kasvihuoneen ovessa.

  VastaaPoista
 5. Mukava kuulla, että olet saanut nauttia ulkona olemisesta ja apua puutarhanhoitoon.
  Hauska teksti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoista asioista edelleen saa iloa, vaikka hiukan työläämmin kuin ennen.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥